RÓLAM

Kedves Látogatóm, remélhetőleg leendő Vásárlóm!


Üdvözöllek az oldalamon!

Rólam mit érdemes tudni? Nem vagyok képzett kristály terapeuta, de imádom az ásványokat, közel 10 éve foglalkozom velük és imádok belőlük ékszert készíteni :) Ez idő alatt igen sokat megtanultam róluk és ezt igyekszem tovább adni azoknak, akik nyitottak. Mind a saját tapasztalatok, mind a vásárlóim visszajelzése is megerősített jótékony hatásukról :)

Mivel nemcsak látványos teremtényei az univerzumnak, hanem felettébb hasznosak is, így meggyőződésem, hogy bár a hagyományos orvoslást nem lehet kiváltani használatukkal, de igen komoly segítőtársai lehetnek a általános orvosi kezelésnek egy-egy probléma megszüntetésében.


Természetesen nem csak az általam megálmodott darabok vásárolhatóak meg, hiszen, ha valakinek van valami egyéni elképzelése, nekem meg a lehetőségem azt elkészíteni, akkor miért ne dolgozzunk össze? :) 

Tehát bátran lehet keresni, ha olyasmit szeretnél, amit az oldalon nem találsz :)

Leginkább fesztiválokon, vásárokon vagyok megtalálható.

Ha az ásványokkal, azok hatásaival kapcsolatosan kérdésed merülne fel a www.szannaekszer.hu oldalon találhatszt bővebb leírásokat. Betegségek szerint is kereshetsz, illetve ásvány fajták leírásait is megtalálhatod.

Remélhetőleg találsz számodra kedves, szimpatikus ékszert a termékeim között!

Szép napot!